Більше ніж кулінарія: які відкриття зробив на сайті про їжу

Post Reply
Kevinenupe

Більше ніж кулінарія: які відкриття зробив на сайті про їжу

Post by Kevinenupe »

Днями мені трапився сайт із рецептами. Йдеться про портал 500 рецептів і доступний за посиланням https://500receptiv.kr.ua/. Маю зізнатися, я не одразу зорієнтувався, бо очікував побачити простий збірник рецептів.

Насправді ж він набагато різноманітнішим. Тут не тільки безліч рецептів — від простої тушкованої капусти до вишуканих страв, наприклад Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — тут можна знайти багато корисної інформації на зовсім інші тематики. Так, тут розповідається про ведення товарного бізнесу, пакування для напоїв, агротехнічні поради і навіть про справжній китайський чай.

Найбільшу увагу я звернув на блок рецептів. Зацікавив рецепт приготувати перець, фарширований із булгуром — автор добре пояснює, чому краще запікати, а не тушкувати. Також взяв на замітку страву з м'ясом, гарбузом та журавлиною. Підсумовуючи, ресурс показав себе справжнім кладезем інформації не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.
Post Reply